Založ si blog

6 absurdností…

Každý racionálne uvažujúci človek, ktorý si pokladá otázky a hľadá na ne odpovede je dnes  považovaný za konšpirátora, trolla, dezinformátora, dezoláta alebo je inak dehonestovaný. A to len preto, že nie je čistý príjemca pokynov a jednostranných informácii, ktorými nás dennodenne zahlcujú médiá hlavného prúdu. Na legitímne otázky človek nedostane fundovanú odpoveď a za odlišné názory hrozia tresty totalitnej diktatúry. Čiže v tejto dobe je lepšie držať hubu a krok. Napriek tomu sa s vami podelím o absurdnosti dnešnej doby, ktoré sú spojené s večnou témou covid19 a ktoré sú podložené faktami a štúdiami relevantných odborníkov

Absurdnosť č. 1. Očkovaní ľudia nepredstavujú pre túto spoločnosť žiadne riziko a majú najmenej obmedzení.

Vedci z Inštitútu verejného zdravotníctva vo Veľkej Británii (PHE)  dokazujú, že ľudia ktorí sú zaočkovaní vakcínou proti ochoreniu covid-19 môžu delta variant vírusu prenášať rovnako, ako neočkovaní . Potvrdené to bolo napr. aj vedcami z amerického Centra pre choroby a prevenciu .

„Zdá sa, že ignorovať zaočkovanú populáciu ako možný zdroj prenosu infekcie koronavírusu pri rozhodovaní o opatreniach na kontrolu verejného zdravia je hrubou nedbanlivosťou“  tvrdia autori v článku v prestížnom medicínskom časopise The Lancet.

https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)02243-1/fulltext#back-bib1

Ako dôkaz ponúkam aj vedeckú štúdiu uverejnenú na vedeckom portáli, ktorá potvrdzuje, že zaočkovaní a neočkovaní jedinci majú podobnú vírusovú záťaž.

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.07.31.21261387v1

Prečo teda taký dôraz na zvýhodňovanie očkovaných?  Vychádza mi len preto, aby ľudí umelo dotlačili do očkovania.

Absurdnosť č.2  Polarizácia spoločnosti na očkovaných a neočkovaných.

Vysoký štátny predstavitelia  svojimi vyjadreniami a konaním priamo a nepriamo podporujú rozdelenie spoločnosti na očkovaných a neočkovaných, alebo na občanov prvej a druhej kategórie. Jedna skupina bude mať povolené všetko, druhá nech vyžije zo základu, alebo nech rovno pokapú. V tejto segregácii im výborne sekundujú média hlavného prúdu , ktoré prilievajú olej do ohňa cez vyjadrenia svojich komentátorov.

Všetko je  to legitimované políciou , ktorá namiesto hesla „ Pomáhať a chrániť“ ide cestou buzerovať, prenasledovať, sankcionovať a potláčať všetkých s odlišným názorom…

Napätie v spoločnosti je preto dnes neúnosné. Téma očkovania rozdelila priateľov, rodiny, kolegov na dva znepriatelené tábory. Už sa zabudlo na segregáciu počas druhej svetovej vojny, kedy sa stigmatizovali časti populácie pre ich farbu pleti alebo náboženstvo. 

„Vyzývam vysokých predstaviteľov a vedcov, aby zastavili neprimeranú segregáciu neočkovaných ľudí, medzi ktorých patria naši pacienti, kolegovia a ďalší spoluobčania, a aby vynaložili mimoriadne úsilie na zbližovanie spoločnosti“ tvrdí prof. medicíny Kampf. A čo zatiaľ robia naši odborníci? Presný opak.

Prečo teda taká silná polarizácia spoločnosti  –  opäť je dôvodom nátlak ľudí  do očkovania.

Absurdnosť č.3. Zatváranie škôl

Ďalšia absurdita, ktorej nerozumiem. Aký je rozdiel medzi prevádzkou, v ktorej pracuje rovnaký počet zamestnancov ako je detí v triede? Z medicínskeho hľadiska tam nie je žiadny rozdiel. Pravidlo „business first“ však  zodpovedá túto otázku dostatočne. Jedno aká hlúpa generácia vyrastie, aké to bude mať následky na ich psychické zdravie, hlavne že bude poslušná. A čím bude menej vzdelaná, tým bude pasívnejšia.  

Zachytil niekto vyhlásenie detských psychológov v súvislosti so zatvárením škôl? Naše „objektívne“ média tomu nevenovali žiadnu pozornosť na rozdiel od každodenného pretláčania vyjadrení tzv. pfizer lobistov .

Detský psychológovia uvádzajú, že vplyv dôsledkov na duševné zdravie detí môže byť dlhodobý, nezvratný a doživotný. Posledné mesiace evidujú prudký nárast klientov práve vo vekovej kategórii druhého stupňa základných škôl a stredoškolákov s problémami s úzkosťou, depresiou, sociálnou fóbiou, sebapoškodzovaním, poruchami príjmu potravy, nadmerným užívaním internetu. Ide o reakciu na dlhodobú sociálnu izoláciu.

https://vudpap.sk/vyhlasenie-psychologov-z-vudpap-k-zatvaraniu-skol/?fbclid=IwAR23Z5f7tevc4QZHr23P8n6SUVOT7m3Xd2ZMG6Wm0ktChcgsV7QATKuy8xE

To či budú otvorené školy, záleží od covid automatu, ten od miery očkovania. Čiže deti sa stávajú rukojemníkmi nezmyselných nariadení.

Absurdnosť č.4. Očkovanie detí

Štatisticky tvoria detský pacienti s covidom len nepatrné percento (okolo 1%) s pomedzi všetkých hospitalizácii file:///C:/Users/gottgeisl/Downloads/Covid19_Komentar-k-hospitalizaciam_IZA_210223.pdf . Ich príznaky sú oveľa menej výrazné ako pri chrípke. Celkovo je u detí a dospievajúcich v porovnaní so staršími vekovými skupinami úmerne menej symptomatických infekcií a prípadov so závažným ochorením a úmrtiami na COVID-19 . Napriek tomu narastá lobing na očkovanie tejto najnižšej vekovej kategórie.

Samotná WHO odporúča zvážiť očkovanie detí a dospievajúcich . Keďže deti a dospievajúci majú v porovnaní s dospelými miernejšie ochorenie, pokiaľ nie sú v skupine s vyšším rizikom závažného ochorenia COVID-19, je menej naliehavé ich zaočkovať.  

https://www.who.int/news/item/24-11-2021-interim-statement-on-covid-19-vaccination-for-children-and-adolescents

Odporcom očkovania detí je aj samotný vývojár mRNA vakcíny a svetovo uznávaný virológ Dr.Malone, ktorý tvrdí že aplikácia očkovacej látky do dieťaťa je nezvratný proces , ktorý zásadným spôsobom vplýva na srdce, krvné cievy a krvné zrazeniny,  imunitný a reprodukčný systém.

https://www.facebook.com/baudys/posts/10223616794122179

Prečo potom ten nátlak na očkovanie našich detí? Ktorí rodičia sú ochotní riskovať zdravie svojich detí, keď pre nich covid nie je takmer žiadna hrozba ?

Absurdnosť č.5. Konzílium odborníkov

Pozná niekto členov konzília odborníkov , ako oficiálne poradného orgánu v rámci epidemiologických opatrení? Prečo nie sú verejne známe tieto mená a ich funkcie, prečo nie sú verejne dostupné zápisnice zo stretnutí a hlavne prečo nie sú v tomto poradnom orgáne zastúpený aj ekonómovia, psychológovia, učitelia, zamestnávatelia atď (vyjadrenie p.Sulíka).  Veď táto pandémia, nie je len o počte infikovaných, ale má významný dosah aj ďalšie oblasti ľudskej spoločnosti? Zakrýva sa niečo, čo by malo byť vo verejnom záujme?

Absurdnosť č.6. Prekonaní po 6 mesiacoch sú v rovnakej kategórii ako nezaočkovaní.

Túto absurdnosť nedokážu vysvetliť ani najväčší farma lobisti. Prirodzená imunita získaná prekonaním covidu je preukázateľne prospešnejšia ako umelá imunita získaná očkovaním. Navyše pamäťové B bunky trénované vírusovou infekciou sú všestrannejšie.  Pokračujú vo vývoji počas niekoľkých mesiacov a produkujú kvalitnejšie protilátky, ktoré sú účinnejšie a môžu dokonca vyvinúť aktivitu proti budúcim variantom.

Štúdia , ktorá toto potvrdzuje :

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.09.16.21263693v1

Bolo dokázané, že prirodzená imunita vytvorená po prekonaní covidu „poskytuje dlhšiu a silnejšiu ochranu ako dve dávky vakcíny od spoločnosti Pfizer-BioNTech proti symptomatickému priebehu ochorenia a hospitalizácii na covid spôsobenú delta variantom nového koronavírusu“.

https://www.webmd.com/lung/news/20211110/how-covid-immunity-works?fbclid=IwAR2KRTh0AhbK2sDn7e1FkFN90UahtNgP-XhnytWJ7kjl-3T4kP_jSs6xTy8

Podľa autorov štúdie, ľudia, ktorí neprekonali covid a zaočkovali sa začiatkom roka, mali v júni až v auguste: 13x vyššiu šancu, že sa infikujú; 27x vyššiu šancu mať symptomatický prejav ochorenia a 8x vyššiu šancu na hospitalizáciu v porovnaní s nevakcinovanými ľuďmi, ktorí ale ochorenie prekonali.

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.24.21262415v1?fbclid=IwAR1Yqb8g6SgBvnLBT3N5vSLsT8woYWDboRss3KaQMwYTX-fbii2mUMB9vDc

Jediná krajina, ktorá uznáva protilátky je Švajčiarsko. Prečo skupina „prekonaných“, ktorý sa preukážu dostatkom protilátok a to bez ohľadu na časové obdobie nemá mať minimálne výhody očkovaných, navyše keď je pre spoločnosť preukázateľne bezpečnejšia?

Dôvodom je opäť len zvýšiť podiel očkovanej populácie.

Očkovanie mRNA vakcínou považujú viacerí odborníci za génovú terapiu. Táto nová technológia nebola dostatočne testovaná a škody a riziká sa objavia až o mnoho rokov neskôr.

Generálny riaditeľ  WHO  Tedros Adhanom Ghebreyesus  aktuálne uviedol, že „Plošné očkovania tretími dávkami pravdepodobne predĺžia pandémiu a nie ju ukončia. Vírusu sa poskytne viac príležitostí na šírenie a mutáciu, keď sa budú vakcíny distribuovať do krajín, kde už je teraz vysoká zaočkovať obyvateľstva,“  

Nespochybňujem očkovanie rizikových skupín, ktorí tvoria väčšinu hospitalizácii, avšak plošné a povinné očkovanie stále iba experimentálnou vakcínou vyvoláva veľa otáznikov.  Čo je teda hlavný dôvod takého tlaku vládnych predstaviteľov, médií, spriaznených  vedcov, a ďalších lobistov očkovania? Navyše, ak žiadny výrobca vakcín nezodpovedá za nežiadúce účinky svojich produktov.

Koniec prvej časti.

Reuss, Reuß, ríšski občania

Poslancov chceli zajať a vládu zastreliť. V Nemecku sa začal proces s "ríšskymi občanmi"

01.05.2024 08:00

Na lavicu obžalovaných sa posadilo prvých deväť sprisahancov z 27-člennej skupiny okolo princa Reußa, ktorí za prípravu prevratu čelia obvineniu z vlastizrady a terorizmu.

vojna na Ukrajine, Moskva

ONLINE: Rusi podľa ISW spomalili, chystajú sa na útok na Časiv Jar?

01.05.2024 07:55

Časiv Jar je operačne významným miestom, ktoré môže slúžiť ako štartovacia rampa pre ďalší postup ruskej armády.

Medveď hnedý

Japonsko má rekordný počet útokov medveďov, pôjde na nich s pomocou umelej inteligencie

01.05.2024 07:27

Za posledný rok bolo v Japonsku pri útokoch medveďov zabitých šesť ľudí a viac ako 200 ich bolo zranených.

Obelus

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 2445x
Priemerná čítanosť článkov: 2445x

Autor blogu

Kategórie

Archív